eDominations: E-Türkiye İşgal Altında!

E-Türkiye’nin sana ihtiyacı var! Gelinen diplomatik antlaşmazlıklardan ötürü E-Slovenya, E-Türkiye’ye savaş ilan etti, buradan kayıt olabilirsin!

edominations

eDominations: Tarayıcı tabanlı simülasyon oyunu

– Politika, ekonomi, savaş, strateji, diplomasi; browser tabanlı simülasyon oyunu eDominations’ta hepsi bir arada!

– 6 ay gibi kısa bir sürede şimdiden 30.000 kişinin kaydolduğu eDominations sizlere gerçek hayattan aşina olduğunuz birçok seçenek sunuyor!

– Kudretli bir komutan olup, askeri birliğinizle savaşlarda ülkenizi temsil edebilir, ülkenizin geleceğinde etken rol alabilirsiniz.

– Her ay yapılan seçimlerde parti başkanı, milletvekili veya ülke başkanı olabilir; politikacı olarak ülke yönetimine katılabilirsiniz.

– Kuracağınız şirketler zinciri ve ortaklıklarla ekonomi imparatorluğunuzu oluşturabilir; güçlü bir gazete kurarak aynı zamanda medya patronu olabilirsiniz.

Tüm bunlar ve daha fazlası için henüz hiç geç değil !

eDominations: E-Türkiye işgal altında!

İç siyasette partiler arası rekabet, dış siyasette ise eDünya’daki konumunuzu belirleyecek ittifak ve anlaşmalarla diplomatik zekanızı kullanarak ülkenizin kaderine yön verin. Diğer ülkelerle yapılan savaşlarda kendi vatandaşlarınızı organize ederek %100 gerçek oyunculara karşı savaşın ve topraklarınızı genişleterek ülke ekonomisine ve bireysel ekonomiye katkıda bulunun.

Rüya gibi bir sanal deneyim için, buraya tıklayarak eDominations dünyasına katılabilirsiniz. 78 farklı ülkeden binlerce gerçek oyuncu sizi bekliyor!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir