E3 2018’de Bu Yılın En Büyük Mobil Duyuruları!

E3’te Devler Sahaya İndi!

Oyun endüstrisinin başını çeken en büyük isimler, bu yılki E3 fuarında ellerindekileri göstermek için Los Angeles’da yerlerini aldılar. Çıtalar yükseltildi, rekabet bir hayli arttı ve etrafa geleceğe açılan bir pencere açıldı.

PlayStation 4 ve Xbox One‘daki güçlü A başlıkları vitrinlere hakim olmasına rağmen, mobil oyun platformu da etkinlikte iyi temsil ediliyor ve önde gelen yayıncılar iOS ve Android cihazlar için büyük planları ortaya koyuyor. İşte şu ana kadar E3 2018’de ki bilmeniz gereken en büyük duyurular,

Elder Scrolls Serisi Mobil Platforma Geliyor

Elder Scroll

Katılımcılar, yaklaşan Fallout ve Doom oyunları hakkında daha fazla bilgi edinmek için Bethesda’nın basın toplantısına akın etti. Memnun kalmalarının yanı sıra aynı şekilde çok şaşırdılar çünkü stüdyo aynı zamanda mobil cihazlar için yepyeni bir Elder Scrolls oyunu da ortaya çıkardı, Elder Scrolls: Blades. Tabletler ve akıllı telefonlar için tasarlanan çarpıcı konsol kalitesinde grafikler ve oyun oynanışına sahip bir RPG oyunu.

Command & Conquer Mobil Cihazlara Geliyor

Command Conquer

İkonik Command & Conquer serisindeki yeni bir girişin yayınlanmasından bu yana altı yıl geçti, ancak Electronic Arts bunu değiştirmek üzere. Yayıncının E3 basın toplantısında, Command & Conquer :Rivals  iOS ve Android cihazlar için duyuruldu. Oyuncuların kendi birliklerini çukura dayalı bir harita üzerinde birbirlerine karşı üstünlük kurmak için 1v1 gerçek zamanlı çok oyunculu strateji oyunu. Hardcore Command & Conquer hayranları oyuna sosyal medyada ateş püskürttüler, ancak ön alfa testi sırasında oynayanlar genellikle tamamlayıcıydı.

Microsoft, Xbox Oyunlarını Tablet ve Telefonlara Getirmek İstiyor

Xbox One

Microsoft, basım sırasında mobil oyunlar için heyecan verici planlara da işaret etti. Xbox başkanı Phil Spencer, şirketin oyunlarını “herhangi bir cihaza” getirecek bir yayın hizmeti üzerinde çalıştığını söyledi. Akıllı telefonlardan özellikle bahsedildi, ancak fiyatlandırma, donanım gereksinimleri ve tüm Xbox One oyunlarının desteklenip desteklenmeyeceği hakkında bir söylem olmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir