Dünya, Yerli Mobil Oyun Slidey’i Oynuyor

Slidey App Store Ana Sayfasında 128 Ülkede Öne Çıkarıldı!

Daha önceki yazılarımızda tanıtımını da yaptığımız yerli oyun geliştiricisi Saygın TOPATAN tarafından geliştirilen yeni nesil Tetris oyunu Slidey, 154 ülkede Apple editörlerinin seçtiği ve kullanıcılara önerdiği en iyi oyunlar arasına girdi. Apple ayrıca, 128 ülkenin App Store ana sayfasında yayınladığı “Bu Tetris tadındaki zekice kurgulanmış bulmaca oyununa bayıldık” başlıklı duyurularla oyunu bir hafta boyunca kullanıcılarına tavsiye etti.

Türkiye’nin önde gelen mobil oyun firmalarından Narcade işbirliğiyle yayınlandı. Kısa zamanda Apple editörlerinin seçtiği oyunlar arasına girerek Türkiye, Rusya, Çin, Brezilya, Hindistan, İngiltere ve Almanya gibi Avrupa ülkelerinin de aralarında bulunduğu pek çok ülkede App Store’da öne çıkarılarak tanıtıldı. Kısa sürede 150 bin kullanıcı ve 4.8 beğeni puanı toplayarak tüm dünyadan oyuncular tarafından beğeniyle karşılandı.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=zMns3iUJ_lY” fs=”1″ hd=”1″]

iOS cihazlarda oynanabilen ve ücretsiz olarak indirilen bu oyun, oldukça hızlı öğrenilen ve oynandıkça ustalaşılan, özgün oyun kurgusu ve modern tasarımı ile en çok oynanan oyunlar sıralamasında üst sıraları zorluyor.

iOS sürümünün ardından, kısa bir süre sonra Android sürümüyle de yayınlanacak olan Slidey oyununu App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir