Dungeon Hunter Champions Dünya Çapında Yayınlandı!

Yeni RPG Oyunu Dungeon Hunter Champions Yayınlandı!

Gameloft’un yeni oyunu Dungeon Hunter Champions; App Store, Google Play ve Windows Store’da oyunculara sunuldu. Türk oyuncuların da yakından tanıdığı efsanevi Hack’n’Slash serisi Dungeon Hunter’ın çoklu evreninde geçen Dungeon Hunter Champions, akıllı telefon ve tabletlerdeki aksiyonu arttırıyor.

Ünlü fantezi & bilimkurgu yazarı Dan Abnett tarafından yazılan efsane bir hikaye eşliğinde, parti temelli tek kişilik destansı bir maceraya katılmanız bu oyun ile mümkün oluyor. Şampiyonlarınızın gücünü sonuna kadar kullanacağınız görevler, farklı zorluk seviyelerinde, birbirinden zorlu düşmanlar ile değişik mekanlarda karşınıza çıkıyor.

Dungeon Hunter Champions, hikayesini keşfedeceğiniz tekli oyuncu modunun yanı sıra, canlı olarak 5v5 maçlar yapabileceğiniz çok oyunculu deneyimini de oyuncular ile buluşturuyor. Heyecanlı savaşlar için tasarlanmış haritaları içeren çok oyunculu modda; diğer oyunculara karşı şampiyonlarınızla gerçek zamanlı olarak mücadele edebiliyorsunuz. 

Oyunun hikayesinin üzerinde oldukça fazla çalışılmış

Dungeon Hunter’ın klasik hack’n’slash temasından farklı olarak, yeni dünyalar ve karakterler de aksiyon RPG oyununda sizi bekliyor. Dungeon Hunter Champions’da steampunk dünyasından, fütüristik evrenlere kadar birçok farklı temaya sahip şampiyonla karşılaşabilirsiniz. Çoğu evrenden, her oyun stiline uygun şampiyonu, oyunun geniş şampiyon havuzunda bulabilirsiniz.

Gameloft oyunlarının üretiminden sorumlu başkan yardımcısı Alexandre Pelletier-Norman, “Bu oyun gerçekten de Dungeon Hunter serisi dahilinde yeni deneyimler yaratma konusunda bize ilham verdi.” ve “Dungeon Hunter Champions’u, şu ana kadar toplam 100 milyon indirilme sayısına sahip olan serinin başarılı özelliklerini temel alarak geliştirdik. Diğer yandan ise Dungeon Hunter Champions’ın, aslında tamamıyla oyunculara yeni bir sosyal oyun deneyimi kazandırmak amacında olduğunu da söyleyebiliriz.” diyor.

Hem kapsamlı hikayesiyle hem de çoklu oyuncu moduyla olsun, oyun kendini türündeki diğer oyunlar arasında öne çıkartıyor. Oyuncular ana menüdeyken bu yeni interaktif sosyal alanla buluşacak ve diğer oyuncularla iletişim içerisinde yeni görevlere katılıp, lider tablosundaki en iyi oyuncuları görebilecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir