Cuphead’in Sahte IOS Oyununa Dikkat!

Cuphead’in IOS sürümü yayınlandı! Fakat bu tabii ki sahte

Cuphead’in IOS sürümü bugün markette göründü fakat bu tabii ki sahte. TouchArcade bugün, gerçek bir App Store uygulaması gibi görünen fakat başka birine bağlantılı bir IOS sürümünün yayınlandığını bildirdi. Gerçek oyun ekran görüntüleri var ve satıcıyı başarılı oyunun geliştiricisi StudioMDHR olarak listeliyor. Ancak, destek sayfası StudioMDHR’nin gerçek sitesi “studiomdhr.com” yerine “studiomdhrgames.com” e yönlendiriyor. 

“Studiomdhrgames.com” sitesi, bir StudioMDHR çalışanı olarak listelenmeyen ve görünüşe göre “Wasinghton” şehrinde yaşayan Walter Gregor adlı birisi üzerine kayıtlıdır. Bir Twitter kullanıcısı StudioMDHR’nin bir aldatmaca olduğunu onaylayan bir ekran görüntüsü yayınladı ve gerçek StudioMDHR’de bu durumu The Verge ekibi ile yaptığı konuşmada onayladı. 

“Kahretsin, bu uygulamayı kaldırmaya çalışıyoruz”

Geliştirici ekibin deneyim direktörü Ryan Moldenhauer, “Kahretsin, bu uygulamayı kaldırmaya çalışıyoruz” dedi. 

Dokunma kontrollerini kullanarak Cuphead’in bu sürümünü oynayabilirsiniz, ancak çok kötü. Arka planlar düşük çözünürlükte, animasyon ilkel görünüyor. Bazı temel unsurlar dokunmatik ekrana uyarlanmamış gibi görünüyor: menü ekranı hala “herhangi bir tuşa” basmanız gerektiğini söylüyor. 

Yılın en çok beklenen oyunlarından olan Cuphead’in böyle basitçe Apple gibi bir platformda sahte sürümünün yayınlanması cidden hayret edilecek bir olay. Ve unutmadan bu sahte oyun 5 dolarlık bir fiyat ile satılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir