Cosmic Top Secret Duyuruldu!

Cosmic Top Secret oyun dünyasında en farklı projelerden biri olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. Trine Laier isimli bir film yapımcısı tarafından başlanan proje kendi hikayesiyle oyun dünyasında fark yaratıyor. Kendi ailesinin geçmişini takip ederek Soğuk Savaş yıllarına ait bilgilere ulaşan Laier daha sonra bunu bir film projesi olarak geliştirdi. Kendi ailesinin o dönemde casus olarak çalıştığına dair güçlü şüpheleri ortaya koydu. Bunları açığa çıkarmak için çok sayıda röportaj yapan ve ses kaydı gerçekleştiren Laier daha sonra oyun dünyasına buna uyarlamaya başladı.

Cosmic Top Secret keşifleri
Cosmic Top Secret keşifleri

Cosmic Top Secret Film Projesinden Oyuna!

Hazırladığı proje ile Danimarka Film Enstitüsü’ne katılan Laier’ın buradan destek alması çok farklı oldu. Kurum Laier’e desteği projeyi otobiyografik bir macera oyununa çevirmesi şartıyla verdi. Bugün gelinen noktada oyun geliştirilme aşamasının sonlarına yaklaşarak çıkış tarihi duyurulan bir oyun oldu. Şu ana kadar oyun dünyasında görülmemiş farklı bir görselliğe sahip olan oyun için fragman da yayınlandı. Oyun bu haliyle macera oyunları arasında çok farklı bir yere sahip olacak. Oyunun iOS, Android ve Desktop’a geleceği de belirtildi.

Özgünlüğü ile Dikkat Çekiyor!

Bağımsız oyun dünyasında bugüne kadar çok sayıda farklı türde oyun görüldü. Ancak Cosmic Top Secret’ın farkı tüm bunların yanında değerlendirildiğinde bile özgün kalabilen yapısı oluyor. Geliştirilme sürecinde dahi pek çok ödüle layık görülen oyun gerçeküstü bir dünyaya sahip. Ses kayıtlarından röportajlara kadar her türlü ipucuyla gerçek bir arayış sürecinin yaşanması da oyunda mümkün oluyor. Özellikle ailesinin geçmişini arayan karakterin oyun içinde Cosmic Top Secret keşifleri noktasında karşılaşacağı sürprizlerin daha keyifli bir oynanış getirmesi bekleniyor. İlgiyle takip edilen oyunu denemek için birkaç hafta daha beklemek gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir