Contra Artık Cebinizde!

Atarilerden Contra ile tanıdığımız efsane ikili artık mobilde

Atarici bir neslin gözleri yaşlı…

Konami’nin klasik shooter tarzı oyunu Contra (Avrupa’daki adıyla Gryzor) mobil platforma çıkmak için yeniden yapılandırıldı. 1987 yapımı koşu ve silah (run and gun) oyunu arcade oyun türünün temellerinden birisidir. Çinli geliştirici Tencent Games ve Konami son günlerde oyunu günümüz mobil oyunlarının seviyesine getirerek mobil platformda geliştirme uğraşlarında.

[youtube url=”https://youtu.be/yty-03GJgZg” fs=”1″ hd=”1″]

Contra

Klasik atarideki Contra’dan yandan görünüş, düşman dalgaları, mermi yağmurları ve ikonik karakterler Bill ve Lance’e ek olarak Contra’nın mobil versiyonunda günlük etkinlikler, seviye sistemi, silah geliştirmesi, çevrimiçi co-op oynanış gibi günümüz oyun standartlarından birçok özellik eklenecek.

Oyunun mobil versiyonunda Bill, Lance ve yeni kadın karakterin can barları da olacak. Böylece tek kurşun yediklerinde ölmeyecekler. Aynı şekilde düşmanların ve düşman yapıların da can barları gösterilecek. Eski oyundaki klasik haritalar ve düşmanların yanında yeni haritalar ve düşmanların da olduğunu da belirtelim.

Oyun şuanda Çin’de kapalı beta sürümünde, dilerseniz aşağıdaki oynanış videosunu izleyip oyun hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

[youtube url=”https://youtu.be/77G7RExm1G8″ fs=”1″ hd=”1″]

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir