Color Switch Skillz’in Partnerliği ile E-Spor Dünyasına Adım Atıyor !

Popüler oyun Color Switch ,eSpor dünyasına mobil oyun platformu Skillz ile giriş yapıyor.

Bu partnerlik, sızdırılan rakamlara göre 100 milyon oyuncusu olan Color Switch’e eSpor yarışmaları getirecek.Bu rakam bilgisayar MOBA oyunu League of Legends’a rakip olacak büyüklükte!

Color Switch yayınlanmasından itibaren 16 aydır başarılı bir istikrar çizgisinde. iOS ve Android’de en çok indirilen 25 oyun içerisinde kalan popüler mobil oyun, 200 milyon indirmeye yaklaşıyor.

 

Kolay bir seçim!

Color Switch’in kurucusu David Reichelt “Skillz’in kanıtlanmış bir şekilde Color Switch tarzı oyunların gelirlerini 5’e katlaması bunu kolay bir seçim haline getirdi” dedi. ”Skillz platformuyla beraber Color Switch oyununu tam teşekküllü bir eSpor oyunu haline getireceğiz-amatörlere de , profesyonellere de sevdikleri bu oyunda rekabet edebilme şansını vereceğiz.”

Oyun aslında Reichelt tarafından bir “sürükle ve birak” oyun motoru olan Buildbox ile geliştirilmişti. Daha sonra oyunu daha geniş bir kitleye yayacak olan Fortafy Games tarafından alındı.

Skillz, Mayıs 2017’de 100 milyon dolar’lık geliri ile yüksek bir büyüme hızı gösteriyor.Ayrıca firma yeni bir mobil Street Fighter oyunu getirmek üzere Capcom firması ile de partnerliğe girmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir