Clash Royale Topluluk Şampiyonasına Milyonlar Akın Etti!

Clash Royale Topluluk Şampiyonası

1 Milyon Doları Duyan 27.4 Milyon Oyuncu Clash Royale Topluluk Şampiyonasına Akın Ediyor!

Supercell’in Clash Royale için düzenlediği 20 maçlık Topluluk Şampiyonası’na (Crown Championship) 27.4 milyon oyuncu akın etti.

1 Milyon dolarlık küresel turnuvada amaç yarışmada yer alan 187 farklı ülkeden gelen oyuncular arasından en iyi Clash Royale oyuncusunu bulmaktı.

Supercell’in E-Spor yarışması Topluluk Şampiyonası’nın (Crown Championship) ilk iki safhası tamamlandı ve 27.4 milyon oyuncudan geriye 9.989 oyuncu kaldı. 

Bölgesel Kapışmalar

En çok temsil edilen ülkeler Çin ve ABD’ydi ve sırasıyla 1.140 ve 1.028 oyuncu her bölgeden turnuvaya katılmaya hak kazandı. Sıralama şöyle devam ediyor: Japonya’dan 821 oyuncu, 623 oyuncu Meksika’dan ve 594 oyuncu İspanya’dan turnuvaya katılmaya hak kazandı. Bu yarışmacılar şimdi 5-7 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan yarışmanın üçüncü safhasına geçecekler.

Üçüncü aşamada, her bir bölgedeki seçilmiş oyuncular, oyuncu havuzunu daha fazla daraltarak birbiriyle savaşacak şekilde; 11 ile 12 Kasım tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Bölgesel Güz Finalleri’nde yarışan en iyi oyuncularla birlikte, Bölgesel Eleme Haftası’nda oynayacak.

Her bölgeden galip gelen şampiyonlar, Aralık ayında Londra’da gerçekleşecek canlı final maçlarında bölgelerini temsil etme şansını otomatik olarak elde edecekler.

1 Milyon dolardan fazla küresel ödül havuzu olduğunu tekrar vurgulayalım! Aşağıdaki görsel de haberim özetleyecek nitelikte:

Kaynak: PocketGamer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir