CATS: Crash Arena Turbo Stars 3 Günde 8 Milyondan Fazla İndirildi

CATS

CATS: Crash Arena Turbo Stars, Cut the Rope ve King of Thieves ‘in yapımcıları tarafından piyasaya sürülen yeni bir çok oyunculu mobil oyun

CATS çıktığı ilk haftasonu boyunca 8 milyondan fazla indirildi. ABD App Store’da ve diğer 19 ülkede Facebook, Snapchat ve YouTube gibi uygulamaları geride bırakarak 1 numaraya yerleşti.  Ayrıca iOS’da 53 ülkede “Oyunlar” kategorisinde 1. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.  Google Play’de ise 25 ülkede ilk 5 popüler oyun arasında yer almayı başardı.

CATS’de, oyuncular savaş arabaları inşa edip özelleştiriyorlar ve “Arena Şampiyonu” olmak için birbirlerine karşı kafa kafaya mücadeleye giriyorlar.

CATS: Crash Arena Turbo Stars’ı hemen indir !

Oyuna Google Play için buradan ulaşabilirsiniz. AppStore için buradan erişim sağlayabilirsiniz.
Zeptolab CEO’su Misha Lyalin, bir açıklama yaparak “Oyuna bu kadar sıcak bir karşılama için oyunculara ve gazetecilere teşekkür etmek istiyoruz. İlk hafta sonu 8 milyon indirme, orijinal IP için olağanüstü bir sonuçtur. Bildiğimiz kadarıyla, bu başarıyı başka hiç bir franchise oyunu gerçekleştirmedi. ” dedi.

Şirketin kendisinin yanı sıra, 112 ülkedeki 1. sırayı işgal eden bir sticker paketi de  iMessage için yayında.

Oyunun çıkışından sonra ki ilk  dört gün içinde CATS oyuncuları 500 milyondan fazla savaş otomobili imha etti. Oyunda yaklaşık 15 milyon bahis yapıldı ve oyuncular 10 milyon yedek parça kaybetti.  Ve en önemlisi – savaşta hiçbir kedi zarar görmedi!

Güzel bir çalışma yapan Zeptolap Oyun için resim ve videolardan oluşan bir basın setide hazırlamış. Örnek oluşturması açısından geliştirici arkadaşların incelemesini öneririz.

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0B3ZKpPwCJsy0NzY5dEV6YS04WE0

CATS Sosyal Medya

Resmi web sitesini ziyaret edin. Facebook oyununda olduğu gibi Twitter’daki oyunu takip edin. Resmi YouTube kanalına abone olun.

ZeptoLab Hakkında

ZeptoLab bir Birleşik Krallık firması. ödüllü oyun Cut the Rope® ‘ en bilinen oyunları. Cut the Rope Ekim 2010’daki ilk oyun başlangıcından bu yana dünya çapında kullanıcılar tarafından 1 milyardan fazla kez indirildi. Şirket ayrıca şu ana kadar 50 milyondan fazla indirme alan büyük bir çok oyunculu mobil oyun olan King of Thieves’ı piyasaya sundu: Puding Monsters ve My Om Nom oyunları firmanın diğer popüler oyunları.  Zeptolab oyunları, iOS, Google Play, Amazon ve Windows Phone dahil olmak üzere (ancak bunlarla sınırlı değil) tüm önemli mobil platformlarda yer almaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen www.zeptolab.com adresini ziyaret edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir