Call of Duty: WW2’ye Güncelleme ile İki Kalıcı Mod!

Call Of Duty’e İki Kalıcı Mod Eklendi!

Call of Duty: WW2, listesine iki kalıcı mod ekledi. Başlangıçta sadece sınırlı bir süre için piyasaya çıkan eğlence serveri Gun Game ve Prop Hunt modları PS4, Xbox One ve PC‘de ki çok Multiplayer server’ına kalıcı olarak eklendi.

Oyunda her silahın yanında bir de tabancayla başlıyorsunuz. Yakın dövüş saldırısı ile öldürerek fazladan puan kazanıyorsunuz. Prop Hunt modunda bir taraftaki oyuncular oyunda yer alan kum torbası varil ya da herhangi bir harita da yer alan unsurun kılığına girip diğer takım oyuncularının da onları avladığı bir oyun modudur.

Geliştirici Sledgehammer Games, Gun Game için deneyimi geliştirmeye yardımı olmak için büyük bir değişiklik yaptı. Oyunda insanların AFK kalmasından dolayı çok fazla şikayet vardı. Ancak şimdi yeni ayarlama yapılarak oyunda 5 dakika boyunca zarar vermeyenlerin ön yükleme ekranına gidecekler.

Sledgegammer Games yaptığı açıklamada “Bu modları olabildiğince eğlenceli ve doyurucu hale getirmemize yardımcı olan tüm yararlı görüşleriniz için teşekkür ederiz, şimdi içeri girip eğlenin!” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir