Yeni Güçlü Mobil Oyun Cihazları Destekçisi BlueStacks 4

iPhone X veya Samsung S9’dan 8 Kat Daha Hızlı

Palo Alto, Kaliforniya 18 Eylül 2018 – BlueStacks bugün Oyun Platformunun 4. sürümünü yayınladı ve aynı zamanda en güçlü Mobil oyun cihazlarıyla gerçekleştirmiş olduğu ortaklıkları duyurdu. BlueStacks 4, iOS ve Android cihazlara göre oldukça üstün bir  mobil oyun performansı sunuyor. Bu da mobil oyun endüstrisi için oldukça önemli bir gelişme niteliğinde.

BlueStacks 4

“8 kat performans artışı mobil oyun sektörü için oldukça önemli bir gelişmedir ve çoğu telefonla kıyaslandığında tüm bu gelişmelerin oldukça ötesindedir. Öte yandan, mobil oyun sektörü giderek büyüyor ve PC oyun sektöründeki büyüme daha fazla gibi gözükse de aslında mobil oyun sektöründeki gelişme çok daha büyük.” diye açıklayan BlueStacks CEO’su Rosen Sharma, ekliyor; “BlueStacks 4, tüm oyun odaklı telefonları ve tabletleri performans ve deneyim açısından oldukça geride bırakıyor. Hızlı olmasının yanı sıra, büyük ekran, doğru kontroller, çoklu görevler ve kesintisiz oyun deneyimi, BlueStacks’i oyuncuların favorisi haline getiriyor. ”

“Günümüzde çoğu PC üreticisinin oyun dizüstü bilgisayarları, marjlarının ve büyümelerinin önemli bir yüzdesini mobil cihazlara kaydırmış durumda” olduğunu belirten MSI Ürün Yönetimi Müdür Başkan Yardımcısı Clark Peng,“ Bu yeni mobil oyun cihaz kategorisini oluşturmak için BlueStacks’i, MSI ürünlerle derinlemesine bütünleştirerek, potansiyel pazarı genişletirken kullanıcıların da ihtiyaçlarına karşılık verdiklerini ve son 5 yıldır PC’lerin mobil cihazlara kıyasla azalma eğiliminde olan ivmesini bu sayede tersine çevireceklerini ekliyor.”

BlueStacks 4

“Büyük resme baktığımızda BlueStacks, genel mobil oyun kullanıcı tabanının küçük bir kısmı. Ancak, oldukça önemli ve hızlı büyüyen bir kısmı. Bu sayede dünyanın dört bir yanındaki oyun geliştiricileri BlueStacks’i tanıdı ve bizimle iş ortaklığı yaptı.” diyor Sharma.

BlueStacks 4

BlueStacks 4, BlueStacks için oldukça yeni bir mimariyi temsil ediyor. Android ve Windows arasındaki patentli “on-demand” mimarisinin derin entegrasyonu bu performans artışını sağladı. Ayrıca oyun geliştiricileri ile yakından çalışarak ve çeşitli teknolojik atılımlarla klavye ve mouse ile pürüzsüz bir oyun deneyimi sunabiliyoruz.” diyor. BlueStacks CTO’su Suman Saraf.

BlueStacks 4

BlueStacks, Amerika Birleşik Devletleri, Delhi, Londra, Tokyo, Seul ve bunlara ek yirmi altı ülkede ofisleri bulunan bir şirkettir. BlueStacks yatırımcıları arasında Andreessen-Horowitz, Samsung, Redpoint, Qualcomm, Intel, Presidio Ventures (Sumitomo Corporation Şirketi), Citrix, AMD ve Helion Ventures gibi şirketler bulunuyor. Şirket Mayıs 2011’de faaliyetlerine başladı ve BlueStacks’ın ilk versiyonu Mart 2012’de piyasaya çıktı. BlueStacks, 2018 yılının Haziran ayında 300 milyon kullanıcıyı geçmiştir.

BlueStacks 4‘ü bilgisayarınıza indirerek mobil oyun zevkini kesintisiz yaşayın. İndirmek için tıklayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir