BlueStacks’in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun – Temmuz 2018

BlueStacks’in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun

En iyi ve en güncel mobil oyun haber ve inceleme platformu Mobidictum’dan herkese merhaba! Bu aydan itibaren Bluestacks’in sizler için seçtiği 5 mobil oyunu sizler ile paylaşacağız. İlk bölümümüz olan temmuz ayında, birbirinden popüler mobil oyunları sizler için listeledik. Bluestacks’i ilk defa duyanlar için heme açıklayalım.

Bluestacks, teknik olarak açıklarsak bir Android emulatörü. Bu emulatör sayesinde Android platformunda yer alan çoğu uygulamayı bilgisayarınız üzerinden rahatça oynayabilirsiniz. Daha önce sizler için hazırladığımız rehberleri incelemeyi unutmayın.

BlueStacks'in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun - Clash of Clans
BlueStacks’in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun – Clash of Clans

Clash of Clans

Mobil oyun tavsiyelerimizdeki ilk konuğumuz tabi ki Clash of Clans oluyor. Helsinki, Finlandiya merkezli oyun şirketi Supercell tarafından geliştirilip yayımlanan oyun, köy/krallık geliştirme oyunlarının en popüler olanlarından. Çıktığı yıldan beri Finlandiya’nın vergi sayısını en az %20 arttıran oyun, 100.000.000’dan fazla kez akıllı cihazlara indirildi.

Köyünüzü kurup, geliştirirken, düşmanlarınıza karşı korumak için savunma stratejileri yapmalısınız. Aynı zamanda eğitim kampları ile birliklerinizi en güçlü halinize getireceksiniz. Tüm bu heyecana dahil olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Clash of Clans’ı bilgisayardan üzerinden de oynayabilirsiniz.

BlueStacks'in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun - Last Empire - War Z
BlueStacks’in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun – Last Empire – War Z

Last Empire – War Z

İkinci oyunumuz uzun zamandır listelerde üst sıralarda bulunan fakat bir türlü istediği popülerliği alamayan Last Empire – War Z oluyor. Zombiler ile bir ölüm kalım yarışına giriyoruz. Yine ilk oyunumuz gibi bir şehir geliştirdiğimiz oyunda hem zombiler ile hem de gerçek hayatta kalanlar ile mücadele söz konusu.

İttifak sistemi ile ise arkadaşlarınız ile dostça şehir ilişkileri kurup, diğer düşmanlara karşı bir birlik oluşturabilirsiniz. Oyuna daha detaylı göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

BlueStacks'in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun - Hole.io
BlueStacks’in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun – Hole.io

Hole.io

Üçüncü oyunumuz size bir yerden oldukça tanıdık gelecek. Geçtiğimiz yıllarda oldukça popüler olan io oyunlarının bir varyasyonu olan Hole.io, sizleri bir kara delik rolüne sokuyor. Bir kara delik olarak boyutunuz ile orantılı olarak önünüze gelen her şeyi yiyorsunuz. Gittikçe büyüyen bir kara delik olarak rakiplerinize karşı olarak da savaşıyorsunuz.

Gittikçe büyüyen kara delikler, birbirlerini de yiyebiliyorlar. Mücadeleden galip gelen kara delikler büyürken, diğerleri oyuna sıfırdan başlıyorlar. Oyun süresi içinde en fazla büyüyen ve puana sahip olanlar sıralamada üst sıralara geçecekler. Hole.io’ya daha detaylı göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

BlueStacks'in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun - Lineage 2: Revolution
BlueStacks’in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun – Lineage 2: Revolution

Lineage 2: Revolution

Listemizin dördüncü oyunu diğerlerinden daha farklı bir türde geliyor. Bir MMORPG oyunu olan Lineage 2: Revolution, Netmarble aracılığı ile oyuncularla buluşuyor. Unreal 4 oyun motoru ile geliştirilen oyun bizleri dolu dolu bir mobil fantastik dünyaya sokuyor. Açık dünyada 200 oyuncunun aynı anda savaşabildiği oyunda, klanlar kurup efsanevi güçlü bölüm sonu canavarlarıyla savaşacaksınız.

Grafik ve MMORPG kısmını mobil platforma oldukça başarılı şekilde aktaran geliştirici, bu sayede 5 milyonu aşkın oyuncu sayısına ulaştı. Lineage 2: Revolution’a daha detaylı göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Lineage 2 Revolution Karakter Oluşturma Rehberi

Mobile Legends

BlueStacks'in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun - Mobile Legends
BlueStacks’in Sizin İçin Seçtiği 5 Mobil Oyun – Mobile Legends

Listemiz farklı türlere açılmaya devam ediyor. MOBA türünde olan Mobile Legends, 5v5 karşılaşmaları mobil platformlara iyi aktaran yapımlardan biri. Yapımcının iddiasına göre oyun içerisinde bir eşleşme bulmak sadece 10 saniye sürüyor. Bu da oldukça iddialı bir rakam.

10 dakikalık maç süreleri ise mobil platformun dinamikliğine yakın bir süre olmuş. Bu oyunu özellikle League of Legends veya Dota 2 gibi efsanevi oyunları sevip, mobil platformda bir alternatifi arayanlar için çok uygun görünüyor. Mobil Legends hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir