BlueStacks 4 ile Oynayabileceğiniz 5 Mobil Rol Oyunu

Bilgisayarda Oynanan 5 Mobil Rol Oyunu

Mobidictum olarak siz mobil oyun severlere tavsiyelerde bulunmaya devam ediyoruz. Bugünkü yazımızda sizleri oldukça heyecanlandıracak 5 mobil rol oyunu listeledik. Ama tabi ki bu listemizin başka bir özelliği daha var. Listemizde yer alan bütün oyunları mobil oyunları bilgisayarda oynamaya yarayan Android emulatorü Bluestacks 4 ile kolaylıkla bilgisayarda oynayabileceksiniz. Böylece oyun zevkiniz kesintiye uğramayacak!

Şimdi fazla uzatmadan bilgisayarda oynayabileceğiniz 5 mobil rol oyununa göz atalım.

Hotel Transylvania: Monsters

Çağlar boyunca hep Dracula ve çete arasında her zaman bir rekabet olmuştur ve artık canavarlar resmen topraklarda ve en korkunç yaratık kim olduğunu kanıtlamak için çabalamakta. Her 100 yıl, Kanlı Ay çıktığında, dünya çapında efsanevi yerlerde fantastik ödüller için turnuvalar düzenlenmektedir. Canavarlar kimin daha güçlü olduğunu göstermek için yarışacak. Kanlı Ay Festivali’nde canavarlara kimin daha güçlü olduğunu göstermek için Hotel Transylvania: Monsters‘ı hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Hotel Transylvania Monsters

Idle Heroes

Oyunun amacı bir çok RPG oyununda olduğu gibi, bir grup karakteri bir araya getirmek ve sürekli olarak yeni eşyalar ile geliştirmek ve donatmak noktasından yola çıkıyor. Geliştirdiğiniz bu kahramanlar ile çeşitli birçok savaşa giriş yapacaksınız.

Idle Heroes, sizlere farklı ve özel yeteneklere sahip 200’den fazla kahramanı gruplar halinde sunuyor. Oyunda yer alan birbirinden farklı mekanlarda, üstün güçlere sahip düşmanlarınız ile karşılaşacaksınız. Stratejik sıralamalar yapıp, karşınıza gelebilecek rakipleri en az zayiat ile alt etmeniz gerekiyor.

İlginizi Çekebilir: Idle Heroes – Savaş Şimdi Başlıyor

Idle Heroes

Muhteşem Sultan

Taht-ı Saltanat seni bekliyor. Şimdi Osmanlı tarihini yeniden yaz. Muhteşem Sultan‘da Osmanlı Sultanı sensin. 629 yıllık şanlı tarih, 3 kıta, 7 deniz ve 50 ülkeye hükmeden geçmiş ve geleceğin öyküsünü sen belirle.
Osmanlı paşa ve sadrazamları, tüm Avrupa fetihleri, tarihin en ünlü cariyeleri ve gerçek haritalar ile Osmanlı Devleti gücü ve ihtişamını birinci dereceden hissetmeye hazır mısın?
Bu oyunda Osmanlı Sultanı sensin!

Muhteşem Sultan’ı BlueStacks 4 ile indirip geleceğin öyküsünü yazmaya başlayabilirsin.

Muhteşem Sultan

Hustle Castle

Gerçek bir ortaçağ kalesinin lordu ve efendisi ol. Halkına yeni insanlar kabul edip görevler ver ve vatandaşlarını sorunlara karşı koru. Kaleni kurup yükseltirken rakiplerine ve fizik kurallarına meydan okumalısın. Savaşçıların, parlak zırhlar içerisinde harika görünecek ve onları öyle bir eğit ki Yüce Kafatası Grav’a ait orduları alt et ve düşman kalesini yerle bir ederek Uçurum Lordunu ait olduğu yere gönder.

Çalışanların senin için çalışıyorlar fakat aceliklerinden dolayı hazinedarlar yere altınları, demirciler ise ayaklarına örsleri düşürüyor. Giderek zenginleş, gerçek uzmanlar topla ve etkini artır! Ayrıca Hustle Castle‘da büyüyüp sana hizmet edecek çocuklar yetiştirilebilsin diye tanışma odası da kurabilirsin.

Hustle Castle’yi hemen indirip gücünü tüm düşmanlara göstermek için tıklaman yeterli.

Hustle Castle

Goddess: Primal Chaos

Bir kahramana dönüşerek Tiran’ın doğumundan önceki geçmiş zamana ve uzaya yolculuk ederek dünyayı kurtarın. Sinematik 3D MMORPG mobil oyun Goddess: Primal Chaos’da göreviniz insanlığı, ruhlar dünyasını ve hatta yaratıkları kurtarmak. Savaşçı, Nesil veya Elçi adında 3 farklı harika sınıftan birisini seç ve bu fantazi dünyasında milyonlarca oyuncu ile online olarak kıyasıya mücadele et. savaşlardan kazandığın eşyaları toplayarak kahramanını geliştirebilir ve böylece daha kolay zaferler elde edebilirsin.

Sadece kendinize giydiğiniz itemler sizi geliştirmiyor. Aynı zamanda ister parça birleştirerek ister hazineden çıkartarak işinize yarayacak yaratıkları buluyorsunuz ve yaratıkları üzerinize giyiyor, taşlarla geliştiriyor ve onlara seviye kazandırıyorsunuz. Exo ve Endo adı verilen bu varlıklar sizin istatistiklerini arttırıyor. Bunların yanında bir de yanınızda savaşan kahraman var. Savaşa hangi kahramanla girerseniz o kahramanın mevcut can değeri sizinkine ekleniyor. Örneğin yanınızda savaşan kahramanın 20 bin can değeri varsa sizin de 40 bin varsa savaşa girdiğinizde 60 bin can değerine sahip oluyorsunuz bu şekilde hem kolay kolay ölmüyorsunuz hem de yanınızdaki kahramanın yaratıkları saldırması sebebiyle kolay şekilde yaratıkları keserek gelişmenize büyük katkı sağlıyorsunuz.

Goddess: Primal Chaos‘u hemen BlueStacks 4 ile indirerek bu eşsiz mobil dünyanın tadını bilgisayarınızda çıkarabilirsiniz.

Goddess: Primal Chaos
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir