Blizzard’da 5 Yıl Çalışırsanız Kılıç Kazanıyorsunuz

Dünyanın en prestijli oyun firmalarından biri olan Blizzard yine kendisine has bir haberle oyuncuların karşısına çıktı. pcgamesn.com üzeriden yayınlanan bir habere göre, Blizzard’da beş yıl çalışan bir kişi, Blizzard’tan kılıç kazanıyor. Blizzard’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilerce de doğrulanan bu gelişme, oyuncular arasında da büyük yankı buldu.

2006 yılından beri faaliyetlerine devam eden ve oyuncuların harika anılar biriktirmesine olanak tanıyan Blizzard, kendi çalışanlarının memnuniyetini de düşünüyor. Öyle ki resmi internet sitesi üzerinden “Hizmet Ödülü” başlığı altında çalışanlarına verdiği ödülleri belirten ünlü firma, bir oyuncunun hayallerini süsleyen harika ürünleri çalışanlarına veriyor. Konu hakkındaki resmi ağızdan yapılan açıklamalara da buradan ulaşabilirsiniz.


Blizzard’ın 5. Yılını Dolduran Çalışanlarına Verdiği Kılıç

As promised, this is our 5 Year Service Award at Blizzard – This thing is one of my favorite possessions, you know, incase of zombies…

Bünyesindeki çalışanları ödüller ile daha çok kendisine bağlamayı başaran Blizzard’ın ödül listesinde büyük bir bardak, kılıç, kalkan, yüzük ve miğfer yer alıyor. Overwatch, WoW ve HotS dünyası içinde beş yıldır çalışıyorsanız alacağınız ödül kılıç olacakken, bu süre daha uzunsa hediyeler de değişiyor. Eğer Blizzard bünyesinde çalışmaya devam ederseniz onuncu yılda görkemli bir kalkan, on beşinci yılda efsane bir yüzük, yirminci yılda ise harika bir miğfere sahip oluyorsunuz.

Blizzard’ın Çalışanlarına Verdiği Hediyeler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir