Black Desert Mobil İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

black desert mobil

Black Desert Mobil’deki Her Karakterin Videosu Yayınlandı

Karakter uyarlama videosuyla dikkatleri üzerine çeken Black Desert Mobil, oynanışını gösteren bir video yayınlandı. Black Desert Mobile’ın geliştiricisi Pearl Abyss, fragman sitesinde her karakterin dövüş videolarını yayınladı. Video, Black Desert Mobil’in piyasaya sürülmesiyle birlikte beş temel sınıfa sahip Warrior, Ranger, Giant, Witch ve Valkyrie’in gerçek mücadele sahnelerini içeriyor. Buna ek olarak, “Black Desert” ‘dan gelen benzersiz heyecan verici olaylar ve gerçeküstü savaşlar, artık avucunuzda yaşanabiliyor. 

Gerçek Üstü Savaşlar Avucunuzun İçinde

Pearl Abyss’in Stratejik Planlama Direktörü Young-chul Ham, “Özelleştirme videosunu geçen hafta piyasaya sürdüğümüzden beri herkesin tepkilerinden heyecan duyuyoruz” ve “Herkese daha fazla içerik ve gelecekteki hizmet planlarını gösterdiğimiz haftalarda düzenlenecek olan Medya Vitrini’nde merakınızı gidermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi. 

Black Desert Online 23.üncüsünü düzenlediği medya vitrinini düzenlerken aynı zamanda Kore’de ön kayıtlara başlayacak. Ön kayıt ve fragmanlara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca 13 karakterin hepsinin tanıtımını içeren videoyu aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler!

https://youtu.be/7Qd6Nn31FBo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir