Black Clover Mangası Mobil Oyun Oluyor

Shueisha’nın Weekly Shonen Jump dergisi tarafından  21 ve 22’nci sayısında yapılan duyuruya göre, Yūki Tabata’nın Black Clover adlı mangası Black Clover: Mugen no Kishidan (Dream Knights) adlı bir akıllı telefon oyununa ilham kaynağı oldu.

Ücretsiz olarak oyuncuların ilgisine sunulacak mobil oyunda bazı ücretli oyun içi öğeler bulunacak.Black Clover

Black Clover’e Bandai Namco Dokunuşu

Role-play tarzında Bandai Namco tarafından geliştirilen Black Clover oyununda, oyuncular krallığı korumak için en sevdikleri karakterlerden oluşan kendi gruplarını özgürce oluşturabilecekler. Oyuncular gruplarını oluştururken Clover Krallığı’nın Büyü Şövalyeleri, Elmas Krallığı ordusu üyeleri ve White Night Eye üyeleri arasından seçim yapabilecekler.  Manga ve Anime serisini takip edenler için oldukça heyecan verici olduğunu tahmin ediyorum.  

Bandai Namco Entertainment, bugün oyun için bir de web sitesi açılacağını duyurdu. Öyle sanıyorum ki siz bu haberi okurken site çoktan açılmış olur. 

4.8 Milyon Kopya Satıldı

Black Clover hakkında bilgisi olmayanlar için bazı bilgiler verelim. Yūki Tabata, Şubat 2015’te Weekly Shonen Jump‘da orijinal manga serisini başlattı. Okuyucular tarafından çok sevilen manganın bugüne değin 4,8 milyondan fazla kopyası satıldı.  Viz Media tarafından dijital olarak yayınlanan serinin Kuzey Amerika içinde basımı yapılmaktadır.

3 Ekim’de Japonya’da anime uyarlamasının prömiyeri yayınlandı ve Crunchyroll, seriyi Japonca-ingilizce altyazılı olarak yayınlamaya başladı.  Funimation, serinin İngilizce dublajını 29 Ekim’den itibaren yayınlamaya başlayarak seriyi dünyaca ünlü hale getirdi. 51 bölümden oluşan anime ülkemizde de büyük ilgi görüyor.

Oyun hakkında ki gelişmeleri takip edebildiğimiz kadarıyla aktarmaya devam edeceğiz.  

Daha fazla uygulama ve oyun haberi için bizi  Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip etmeyi, haber ve gönderilerimizi beğenerek ve paylaşarak destek vermeyi ihmal etmeyin lütfen. 

Kaynak : Siliconera

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir