Domino’s Pizza’dan Ücretsiz Pizza!

Piece of the Pie Pursuit Oyna Bedava Pizza Kazan!

Ülkemizde pizza denilince genel olarak akıllara ilk Domino’s Pizza gelmekte. Kendine has soslarıyla çoğu kişinin beğenisini kazanmış olan Domino’s Pizza’dan şimdi ücretsiz pizza kazanabilirsiniz!

Temelde çeşitli zorlu seviyeleri tamamlamak için zamana karşı yarıştığınız Wipeout tarzı bir yarış oyunu olan Piece of the Pie Pursuit oyununda altı tane de seviye bulunmakta ve bedava pizza kazanmak için bu bölümlerin başarılı bir şekilde üstesinden gelerek puanları kazanmak.

Piece of the Pie Pursuit
Piece of the Pie Pursuit oyununu oynayarak Domino’s Pizza’dan ücretsiz pizza kazanabilirsiniz!

Pie Pursuit’u Tamamlayın Ücretsiz Pizza Kazanın!

Oyunda aslında kaç puan aldığınızı ya da pizzayı bedavaya kazandığınız net değil. Ama aynı özelliklere sahip ve daha ucuz bir pizza, yüksek fiyatlı olandan daha iyidir. Günün sonunda daha ucuz bir pizza hiç pizza yememekten daha iyi olacaktır. Kaybedecek bir şeyiniz yok şimdi hemen Google Play’den Piece of the Pie Pursuit’i indirerek Domino’s Pizza’dan ücretsiz pizza kazanma şansını yakalayın!

Oyunda makinenin her bölümü, becerilerinize yeni ve eğlenceli yollarla meydan okuyacaktır. Pizza kesici arabayı zamana karşı bir yarış boyunca yönlendirin. Çılgın yüksekliklere ulaşmak için pizza sosu olan Spoodle mancınığı kullanabilirsiniz. Bu fizik tabanlı oyun her şeye sahip.

Aşağıda yer alan Piece of the Pie Pursuit’in tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz ve de oyunda yer alan bölümleri görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=LOk4hVt2lm0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir