Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear Android’e Geliyor!

Serinin Son Oyunu Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear Android için Geliyor

Neredeyse 20 yıl önce bilgisayarlar için çıkan fantastik rol yapma oyun olan Baldur’s Gate, Android kullanıcılarını sevindirecek bir haber ile karşımıza çıkıyor. Oyuna en son gelen eklenti paketi olan Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear, yapılan sürpriz bir Twitter duyurusu ile oyuncularla paylaşıldı. 

Oyun yayıncısı Beamdog, Siege of Dragonspear’ı Android’e taşıyor. Oyun 8 Mart Perşembe günü Google Play Store’a gelecektir. Oyunun kendisi en az 30 saatlik bir oynama sunacak ve bağımsız bir deneyim olarak karşımıza çıkacak. Serinin ilk ve ikinci oyunun daha önce Android’e uyarlandığından, efsaneyi tam olarak Android cihazınızda yaşayabileceksiniz. Oyunun bilgisayar sürümünün çıkış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Oyunun fiyatı hakkında henüz bir açıklama yok

Siege of Dragonspear için fiyat bilgisi henüz bilinmiyor, ancak daha önceki iki oyun 9.99 dolar olarak satışa sunulduğundan, bu yeni sürümün aynı aralıkta fiyatlandırılacağı güvenli bir ihtimal. 

Bunun, iki yıllık bir bilgisayar oyununun bir Android uzantısı olduğunu unutmayın. Bu nedenle, grafik tarafında herhangi bir yükseltme beklemek doğru olmaz. Bununla birlikte, daha az sayıda sistem özelliklerine sahip bir telefonunuz varsa, büyük ihtimalle diğer yüksek kaliteli oyunlardan daha iyi performans verecektir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir