Ayı Paddington Oyunu Duyuruldu!

Gameloft, STUDIO CANAL ve The Copyrights Group iş birliği ile Ayı Paddington Oyununu duyuruldu!

3 Büyük Vivendi Şirketi Ayı Paddington Oyunu için çalışmaya başladı.

Global mobil oyun yayıncı ve yapımcısı Gameloft, “Ayı Paddington 2″ filminin iOS, Android ve Windows platformlarda çıkacak olan resmi oyununun yapım aşamasında olduğunu bugün duyurdu. Oyun tam 15 dilde lokalize edilecek, 7’den 70’e herkese hitap edecek şekilde tasarlanıyor.

Michael Bond’un yaratmış olduğu ünlü ayı Paddington, Londra sokaklarında çılgınca bir yarışa dahil olmaktadır. Gameloft’un oyun geliştiricileri, bu sevimli karakterin mizahını ve kalbini yakalayabilmek için STUDIOCANAL ve Coprights ile birlikte çalışmaktadır.

STUDIOCANAL, Canal + Grup’un TV dizilerinin, filmlerinin Avrupa’da yapımcılığını üstlenen lider bir firmadır. Ayı Paddington filmi 2014 yılında vizyona girmiş ve en çok hasılat yapan Hollywood dışı aile filmi olma başarısını elinde bulundurmaktadır.

The Copyrights Group, Vivendi Village kuruluşu olup, aile ve eğlence kategorisi altında en etkili 5 markadan biri olan Paddington markasının tüm lisanslama faaliyetlerini yürütmektedir.

“Ayı Paddington Oyunu’nun, Gameloft tarafından yaratılması, Vivendi ile gerçekleştirilen başarılı entegrasyonun bir başka kanıtıdır.STUDIOCANAL, Gameloft ve The Copyrights Group ortaya koyduğu takım çalışması ve sinerjinin başarılı bir örneğidir.” diyor Gameloft’un Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Stéphane Roussel.

“Vivendi’ye, Ayı Paddington Oyunu’nu duyurmaktan çok memnunuz. Grubun değer zinciri ve varlıklarına dayalı global bir franchise olarak yetiştirme kabiliyetimizi gösteriyor.” diyor, Vivendi CMO’su Lucien Boyer.

“Ayı Paddington Oyunu” Ayı Paddington 2 filminin yayınlanmasından birkaç hafta önce, bu sonbaharda oyuncuların beğenisine sunulacak.

Daha fazla haber, oyun, inceleme için sitemizi ve Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir