Assassin’s Creed Rebellion Ön Kayıt Başladı!

Assassin’s Creed Rebellion geride bıraktığımız Haziran ayı içerisinde Ubisoft tarafından duyurulmuştu. Oyun, Assassin’s Creed serisi için mobil platforma yönelik bir oyun olarak sunulacaktı. Geliştirilme sürecinin bir bölümünün tamamlandığı belirtilen duyuruda toplama ögelerine yönelik oyunda sona doğru gelinmeye başlandı. İlk fragmanından gösterilen detaylara bakıldığında oyunun Fallout Shelter isimli oyundan önemli oranda ilham aldığı görülüyor. Oyuncuların kendi kalelerini inşa edebilecekleri oyunda kalelerde istenildiği kadar oda bulundurulabilecek.

Assassin's Creed Rebellion karakterlerinin karizmatik halleri!
Assassin’s Creed Rebellion Ön Kayıt başladı!

Assassin’s Creed Rebellion Kasım’da Çıkmaya Hazırlanıyor!

Oyuncuların tamamen kendi istekleri doğrultusunda odalarına kadar inşa edebilecekleri kaleler oyuna zenginlik katacak. Bunun yanı sıra mobil rpg oyunları için son derece önemli olan karakter geliştirme özelliklerinde de çalışmalar yapılabilecek. Oyuncuların kendi suikastçılarını ekip haline getirmesi ve onları bir arada eğitebilmesi oyunun tüm aşamalarında mümkün olacak. Çok uzun bir lansman sürecinin ardından oyunun 21 Kasım’da çıkış yapacağı artık netlik kazandı. Oyunun çıkış tarihine de işaret koyulmasını sağlamak amacıyla geliştiriciler Assassin’s Creed Rebellion’a yönelik olarak bir de fragman yayınladı.

Fragmanda Ön Kayıt Müjdesi de Verildi!

Oyunun çıkış tarihinin duyurulduğu fragman içerisinde oyunu merakla bekleyenler için de bir müjde yer aldı. Videoda oyunun ön kayıt kampanyasının başladığı belirtildi. Ön kayıt imkanı sayesinde oyuncular oyunun çıkış yapacağı tarihten önce oyunu hazır bekler konuma geçebilecek. Ön kayıttan yararlanmak isteyen oyuncuların Assassin’s Creed Rebellion internet sitesinden kayıtlarını yaptırması gerekiyor. Sadece oyunun çıkışını bekler duruma geçmekle değil ön kayıt için verilen ödüllerle de kişiler avantaj elde edecek. Ödüller arasında assassins creed rebellion karakterleri içinde bulunan özel bir karakter de yer alıyor. Lansman sürecinde oldukça olumlu yorumlar alan oyunun çıkışına yönelik Kasım ayındaki lansmanı ise merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir