Asphalt 9 Ne Zaman Çıkacak Sorusuna Son Geliyor

Asphalt 9: Legends’in Çıkış Tarihine Az Kaldı

Gameloft’un mobil oyun tarihine geçen yapımı Asphalt serisinin yeni oyunu olan Asphalt 9: Legends’in tüm platformlar ve bölgeler için çıkması an meselesi. Asphalt 9: Legends bu yaz tüm dünyada, iOS, Android ve Windows PC platformlarında yayınlanacak.

Gameloft, birçok ödüle sahip ünlü arcade yarış serisi olan Asphalt’ı yeni oyunuyla birlikte bir adım daha ileri taşıyor. Asphalt 9: Legends seriyi başarılı kılan yarış oyunlarının kendine has eğlencesini, çoklu oyuncu sistemi ile gelen sosyal özelliklerle harmanlayarak mobil ve konsol grafikleri arasındaki sınırı yok sayan bir oynanış sağlıyor.

İlginizi Çekebilir: Asphalt 9: Legend – Yeni Bir Efsane Doğuyor

Gameloft’un geliştirdiği yeni ve güçlü grafik motoru, HDR ve PBR teknolojilerini iyi bir şekilde kullanarak gerçek hayata daha yakın grafik kalitesini oyunculara sağlıyor. Grafik detaylarındaki hassasiyetin yanı sıra, dünyanın en çok bilinen arabaları ve ikonlaşmış mekanlarını birleştirerek, oyunculara daha sürükleyici bir yarış deneyimi sunuyor. 

Asphalt 9 Legends Ne Zaman Çıkacak
Asphalt 9 Legends Ne Zaman Çıkacak

Akrobatik hareketler bu Asphalt oyununda da unutulmadı

Asphalt serisinin klasikleşmiş akrobatik hareketleri bu oyunda daha da artıyor. Yüksek nitro boost, 360 derece taklalar, kendi ekseni etrafında dönme gibi hareketler oyun ile birlikte geliyor. Oyunun topluluk kısmında ise sekiz farklı oyuncunun aynı anda birbirleri ile yarışabilecekleri bir ortamın dışında kulüp sistem ile de oyuncular kendi topluluklarını kurup, yönetebilecek ve sosyal özelliklere sahip olabilecekler.

İlginizi Çekebilir: Yeni Başlayanlar için Asphalt 8: Airborne Rehberi

Gameloft oyunlarının üretiminden sorumlu başkan yardımcısı Alexandre Pelletier-Norman, “Asphalt Serisi, halen artmakta olan 650 milyon indirilme sayısı ile mobil yarış oyunlarının lideri konumunda. Asphalt 9: Legends ile birlikte ise amacımız, hayranlarımızın 14 yıl boyunca tecrübe ettiği saf arcade eğlenceyi bir üst seviyeye çıkarmak ve yeni nesil mobil yarış oyunlarında vites arttırmak.” diyor ve “Asphalt ismiyle gelen –yüksek oktanlı- aksiyon, yarış severleri kapsayıcı bir yarış deneyimine davet ediyor ve biz de onların yeteneklerini kanıtlayarak “Efsane”lerden biri olmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.” şeklinde ekliyor.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir