Aras Şenyüz Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı oldu !

Netmarble EMEA’da Türk yöneticiye üst düzey atama…

Aras Senyuz

Aras Şenyüz Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı oldu

Asya’nın en hızlı büyüyen oyun şirketi Netmarble’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Genel Müdür Yardımcısı görevine Aras Şenyüz atandı. Aras Şenyüz 4 yıldır Netmarble EMEA Pazarlama ve Mobil Direktörü olarak görev yapıyordu.

Asya’nın en hızlı büyüyen, dünyada ve Türkiye’de büyük bir oyuncu kitlesine sahip Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya gibi mobil oyunları sunan Netmarble’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Genel Müdür Yardımcısı görevine Aras Şenyüz atandı.

Aras Şenyüz, 4 yıldır merkezi İstanbul’da bulunan Netmarble EMEA Pazarlama ve Mobil Direktörü olarak görev yapıyordu.

Mobil oyunda dünya devi Netmarble

2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, Asya’da en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden ve dünyadaki en büyük ilk 5 oyun şirketinden biri olarak yer almaktadır. Dünyada 3 bin 500’ün üzerinde çalışanı bulunan Netmarble sadece Asya’da değil Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada gibi ülkelerde başarılı oyun stüdyolarını da satın alarak büyümeyi hedefliyor.

Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Aras Şenyüz, kariyerine Unilever Marka Müdürü olarak başladı, sırasıyla Delonghi Satış ve Pazarlama Müdürü, Vodafone Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. Şenyüz, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca biliyor.

Netmarble Games Corporation Hakkında:

Netmarble Games Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, Asya’daki en hızlı büyüyen mobil oyun şirketidir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 3.500’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam’ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ E&M Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için www.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Games’in İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir