Android Instant ile Uygulamalarınızı Satın Almadan Önce Deneyebileceksiniz!

Android Instant

Uygulamalarınızı İndirmeden Önce Deneyebileceksiniz!

Bir uygulama ya da oyunu satın almadan ya da indirmeye başlamadan denemeyi istemiş miydiniz? Artık Google‘ın hamlesi Android Instant ile bunu yapabileceksiniz. Android Instant tüm her şeyi satın almadan önce hızlı bir şekilde denemenize izin veriyor!

Android Instant oyunlar için hala küçük bir indirme gerektirmekte, oyunun tamamını indirmese de küçük bir demo diye tabir edebileceğimiz küçük bir parça indirerek sizlere hızlıca deneme imkanı sunmakta.

Bu deneme olayı küçük oyunlar için denemek sizlere pek faydası olacağını söyleyemeyiz ama daha büyük daha fazla kapasite gerektiren oyunlarda gerçekten büyük bir fayda sağlayabilir. 

Android Instant, oyunları indirmeden önce test etmenizi sağlar

Merak edilen konu oyunların test etmemiz için küçük bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu. Örneğin bir savaş oyununda tek bir savaşı denemeye fırsat verilmesi bizlere büyük bir yarar sağlayabilir.

Bu şekilde arayüzü kontrol edebilir ve o oyunun sizin için olup olmadığını ve satın alıp indirme işlemine başlamadan önce deneyerek görebilirsiniz.

Instant yakında Google Play’de mevcut olacak ve mağazadaki oyunlara göz atabiliriz. Ama şu anda kapalı beta sürümde olduğu için biraz daha beklememiz gerekmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir