2018 Samsung Geliştirici Konferansı Ne Zaman?

2018 Samsung Geliştirici Konferansı

Samsung’un her yıl düzenlemiş olduğu kendine ait bir geliştirici konferansı bulunmakta. Bu konferansta yazılım ve donanım adına ilgili yeniliklerini duyuran şirket, geliştiricilerin de kendini tanıtması için büyük bir fırsat sağlamakta. Bu markanın cihazları için uygulamalar oluşturmayı düşünüyorsanız ya da fikirleriniz varsa gidip kendinizi gösterebileceğiniz yer tam da burası.

Konferans boyunca şirket yeni yazılımlarını sergilemekte, eski projeleri için güncellemeleri ve katedebilecekleri yenilikleri de tartışmaktalar. Geliştirici toplulukları için de yazılım geliştirme kitlerini duyuruyorlar.

Teknoloji dünyasında var olan muazzam rekabet akıllı telefonlardan, televizyonlara, giyilebilir cihazlardan, VR teknolojiye kadar birçok konuyu ele alıyor ve her geçen yıl büyük bir hızla büyümekteler. Genel olarak geliştiriciler sektörel rekabeti takip edebilmek için de geliştirici konferansları düzenlemekteler. Bu adımı adanlardan birisi de Samsung. Güney Kore asıllı teknoloji devinin bu yıl gerçekleştireceği geliştirici konferansı için yeni bir açıklama yaptı.

Dünyanın her bir yanından çeşitli geliştiricilerin her yıl bir araya gelip katılacağı konferansta bu yıl da katılımın yüksek olması bekleniyor. Şirket, bu sene düzenleyeceği konferansında yeni hizmetlerini ve yazılım alanında kaydettiği ilerlemeler hakkında bilgiler sunacak.

Konferans Ne Zaman Düzenlenecek?

Şirket, 2018 Samsung Geliştirici Konferansı için zamanı ve yeri açıkladı. Markanın her yıl düzenlemiş olduğu Samsung Developer Conference’ın (Samsung Geliştirici Konferansı) etkinlik takvimi açıklamış durumda. Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek olan konferansın 7-8 Kasım’da San Francisco Moscone West‘de gerçekleştirileceği duyuruldu.

Etkinlik için davetiyeleri göndermeye başlayan şirket, konferansta IoT, Cloud, giyilebilir cihazlar, mobil teknolojiler, kurumsal ve sağlık teknolojileri, mobil uygulamalar ve VR teknolojiler üzerinde sunumlar yapacağını da açıkladı.

Bu yıl düzenlenecek olan geliştirici konferansı ile ilgili diğer bilgilerin ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Samsung gelistirici konferansi tarih

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir