Fortnite TwitchCon 2018

Fortnite TwitchCon 2018 Etkinliği

Ufukta büyük bir Fortnite etkinliği daha göründü! #FortniteTwitchcon etiketiyle tüm arkadaşlarınıza duyurun!

Nereye dalış yapıyoruz?

Fortnite, San Jose Convention Center’a 26 Ekim 2018 Cuma günü Twitchcon’a geliyor.  Tek başına veya ekipleriyle oynayanlar için de yanlarında bir sürü eğlenceli aktivite getiriyorlar!

Fall Skirmish Finali ve Davetli Yayıncılar Karşılaşması

Etkinlikte iki farklı yarışma düzenlenecek: internet üzerinden kaydolan oyuncular için Çiftli yarışma ve 50 Fortnite içerik üreticisi ile rastgele seçilmiş 50 Twitchcon katılımcısının mücadele edeceği Davetli Yayıncılar Karşılaşması. İki yarışma da etkinlik alanında canlı olarak yayınlanacak. Eğer yakınlarda yaşıyorsanız standa gidip bir sandalye kapın ve en sevdiğiniz oyunculara tezahürat yapın! Ayrıca gelenlere abur cubur da ikram edilecek.

Turnuvayı canlı izlemek için:

Kulüp Kalantor’dan Canlı Yayın!

Ekibinizi toplayın, Twitchcon’da birbirinden güzel aktiviteler sizleri bekliyor! Kulüp Kalantor’daki mini golf sahasında golf topunu bir vuruşta deliğe sokarak Fall Skirmish golf rozetlerini kazanın!

Fortnite Pinleri

Turnuvayı yerinde canlı yayında izleyin, takımınızla fotoğraf çektirin veya Fortnite’ın bulunduğu hole uğrayıp ikramlardan olan abur cuburları tadın. Ayrıca etkinlik ürünlerinden alabileceğiniz standa da uğramayı unutmayın!

Fırtına daralıyor… San Jose’de görüşmek üzere!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir