TOGED, Oyun Tasarım Atölyesi etkinliği düzenliyor

TOGED, genç oyun geliştiricilerine destek oluyor.
TOGED
TOGED

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, ODTÜ Teknokent ve Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) işbirliği kapsamında gerçekleşecek olan Oyun Tasarım Atölyesi etkinliği 26-27 Mayıs tarihlerinde olacak. Etkinlik çevrim içi bir şekilde Discord platformu üzerinde gerçekleşecek.

Etkinlik, Yaratıcı Endüstriler Tasarım ve Eğitim Merkezi Kurulması ve Ankara’da Dijital Oyun Sektörü Kapasitesinin Geliştirilmesi projeleri kapsamında bir oyun tasarım atölyesi olarak  gerçekleşecektir. Etkinlikte lider firma ve kurumları temsil edecek uzman konuşmacılar değerli bilgilerini katılımcılar ile paylaşacak. İki gün boyunca birçok mentor sunumlarına ev sahipliği yapacak olan Oyun Tasarım Atölyesi etkinliği, aynı zamanda gelişmiş dinamik oyun prototipleme metodolojilerini ve yatırım veya yayıncı deck’lerini sunmak isteyenlere olanak tanıyacak. 

TOGED Oyun Tasarım Atölyesi Etkinlik Takvimi ve detaylar.
TOGED Oyun Tasarım Atölyesi Etkinlik Takvimi ve detaylar.

Oyun Tasarım Atölyesi etkinliğinin birinci günü 26 Mayıs’ta Uygulamalı Atölye Çalışması olarak gerçekleşecek ve Gelişmiş Oyun Prototipleme Teknikleri başlığı üzerinden ilerleyecek. Panteon’dan Doğacan Tuğrul ve DIGIT Game Studios’tan Oğuz Konya mentor konuşmacı olarak yer alacaklar. 

Oyun Tasarım Atölyesi etkinliğinin ikinci günü 27 Mayıs’ta yine Uygulamalı Atölye Çalışması şeklinde gerçekleşecek ve Yayıncılık ve Yatırımcı İlişkileri başlığı üzerinden ilerleyecek. Jagex’ten Deniz Kırca, Alictus’tan Emre Taş ve Tenjin’den Ganbayar Bayaraa mentor konuşmacı olarak yer alacaklar. 


Etkinlikle ilgili daha detaylı bilgi almak için TOGED’in websitesini ziyaret edebilir veya bu form üzerinden direkt olarak etkinliğe katılım başvurusu yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir