Crazy Taxi Macerası Devam Ediyor!

Crazy Taxi

Demiurge Studios tarafından geliştirilen  Crazy Taxi Gazillionaire oyunu mobil cihazlar için yayınlandı. Oyunun dağıtıcılığını ise SEGA yapıyor.

Marvel Puzzle Fight oyununun da  geliştiricisi olan Demiurge Studios, oyunculardan Crazy Taxi Gazillionaire ile ilgili hata raporları ve e-posta yoluyla geri bildirim göndermelerini istiyor. Geri bildirim için kullanılacak e-posta adresi “[email protected]”.

SEGA ile yapılan anlaşma nedeniyle Demiurge Studios oyuna kendi web sitesinde yer vermiyor ancak  adı oyunun içinde ki geliştiriciler kısmında yer alıyor.

İkinci sefer cazibesi

Demiurge, bilindiği üzere Şubat 2015’te Sega Networks tarafından satın alınmıştı. Satın alma sonrası Puzzle & Glory adında bir oyun çıkartan ekip bu proje ile başarısız olmuştu.  Başarısızlığa uğrayan Puzzle & Glory Nisan 2016’da Sega tarafından kapatıldı.

Bu gelişmelerin ardından SEGA’ nın Crazy Taxi Gazillionaire oyununu kendine ait diğer bir stüdyo olan Hardlight’a vereceği bekleniyordu. Stüdyo daha önce Crazy Taxi: City Rush’u geliştirmiş ve Sega IP’lere dayalı yeni projeler üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Ancak beklenen olmadı ve proje Demiurge Studios tarafından gerçekleştirildi.

Bu oyuna  Android için buradan IOS için ise buradan ulaşabilirsiniz…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir