Amazon Espor Turnuvası Düzenleniyor!

Amazon; Summoner War, Heathstone ve Vainglory oyunlarını Mobile Masters Invitational Espor turnuvasında birleştiriyor

Amazon, Mobile Masters Invitational adı altında yeni bir mobil espor turnuvası düzenlemeye hazırlanıyor. M2 olarak bilinen bu turnuva 23 – 24 Haziran arasında New York’ta, 18 – 20 Ağustos arasında Los Angeles’ta yer alacak. Bu turnavada Com2uS’ın Summoner War‘ı, Blizzard’ın Hearthstone’u, ve Super Evil Megacorp’un Vainglory adlı oyunları bulunacak.

Her bir oyun için en iyi ekipler ve oyuncular, taraftarları kazanmak için turnuvaya katılacaklar. Vainglory dünya şampiyonu Invincible Armada, diğer Kuzey Amerika takımlarıyla karşı karşıya kalırken, Summoners War ve Hearthstone’un yayıncıları ve profesyonel oyuncuları kendi oyunlarında yarışacak. 

Turnuva, her bir Vainglory ve Summoner War turnuvası için 25.000$ ve Hearthstone için 15.000$ olmak üzere toplam 65.000$’lık ödül havuzuna sahip. Daha ayrıntılı bilgiye resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Evrensel Başvuru

Amazon mobil espor müdürü Marja Koopmans “Yarışmanın evrensel başvurulabilmesiyle tüm mobil oyunculara ulaşacağımıza inanıyoruz. Mobil oyuncuların her tarz oyun karşısında eğlebileceği etkinlikler ve tecrübeler araştırıyoruz.” dedi.

“Mobile Masters gibi etkinlikler oyunculara yeteneklerini göstermelerine yardım ediyor ve oyunda kimin en iyi olduğunu gösteriyor. Buna ek olarak, turnuvalarımız oyun geliştiricilerinin oyunlarına yeni izleyiciler getirmesini ve mevcut oyuncularla olan ilişkilerini derinleştirmesini sağlıyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir